Η φετινή διοργάνωση της απονομής των GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι αφιερωμένη στην προσφορά 20 γυναικών ιατρών και νοσηλευτριών στην ελληνική κοινωνία και τη μάχη τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η τελετή βράβευσης, με επίδοση του αγαλματιδίου της Νίκης της Σαμοθράκης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των ιστοσελίδων www.eirinika.gr & www.madeingreece.news την Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021 στις 13.00 μέσω live streaming, από την ιστοσελίδα των βραβείων.

Κύριος στόχος είναι να εξάρουμε το πολύτιμο έργο τους, να στηρίξουν με την επιστημοσύνη, την εμπειρία & την ενσυναίσθησή τους, ασθενείς με κορωνοϊό αλλά και να αναδείξουμε φωτεινά παραδείγματα γυναικών για τη νέα γενιά των Ελλήνων και Ελληνίδων.

Τα GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι αφιερωμένα σε όλες όσες γιατροί & νοσηλεύτριες, ήταν στην πρώτη γραμμή και στο προσκέφαλο των ασθενών με κορωνοϊό με πρωτοφανή γενναιότητα και αυταπάρνηση.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει το ρόλο των γυναικών σε μια κρίσιμη περίοδο που όλοι πρέπει να ευαισθητοποιηθούμε στα θέματα ασφάλειας και προστασίας κατά του covid-19.

Τα GREEK TOP WOMEN AWARDS 2021 είναι μια επιβράβευση για την συνεισφορά των γυναικών αυτών στην κοινωνία.

Ευχαριστώ πολύ την Σάγια Τσαουσίδου, Διεθνή Πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων για την πολύτιμη συμβολή της στην συνδιοργάνωση των βραβείων.

Ειρήνη Νικολοπούλου
Founder: www.eirinika.gr www.madeingreece.news

Ακολουθήστε το Hospital News στο Facebook
Ακολουθήστε το Hospital News στο google news