Τα κρούσματα του ιού έχουν ξεπεράσει τις 110.000 με τους θανάτους να πλησιάζουν τις 4500. Η ανησυχία του κόσμου είναι έντονη.

Ο φόβος και ο πανικός κυριαρχούν.

Η Ιταλία βιώνει συνθήκες καραντίνας για να μπορέσει να περιορίσει την εξάπλωση του ιού. Τα χρηματιστήρια βουλιάζουν.

Οι οικονομικές συνέπειες της εν γένει πανδημίας είναι προ το πυλών.

Κανείς στον πλανήτη δεν έχει ανοσία στον κορωνοιό COVID-19, αφού είναι ένας νέος ιός. Αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευάλωτοι σε μόλυνση από αυτόν και κάποιοι θα εκδηλώσουν σοβαρή νόσο.

Όπως τόνισε ο γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας “Ο κορωνοιός φαίνεται να μεταδίδεται λιγότερο αποτελεσματικά από ό,τι η γρίπη, δεν μεταδίδεται από ανθρώπους που δεν αρρωσταίνουν, προκαλεί πιο σοβαρή νόσο από την γρίπη, δεν υπάρχει θεραπεία για αυτόν, αλλά μπορεί να ανακοπεί’ Μήπως, όμως, όλα αυτά είχαν προβλεφθεί;;

Ο συγγραφές Dean Koontz, στο βιβλίο του “The eyes of Darkness’, που εκδόθηκε το 1981, αναφέρει τα εξής: “Γύρω στο 2020 μια σοβαρή πάθηση των πνευμόνων και των βρόγχων θα προσβάλει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και δεν θα μπορεί να αντιμετωπιστεί από τις γνωστές θεραπείες. Μάλιστα, η πόλη που θα πρωτοεμφανιστεί θα είναι η πόλη Wuhan λόγω των εργαστήρίων που βρίσκονται σε αυτήν”.

Επίσης, αναφέρει ότι ο ιός αυτός προσβάλει μόνο ανθρώπους και ότι θα εξαφανιστεί αστραπιαία όπως εμφανίστηκε. Θα επανέλθει, όμως, 10 χρόνια αργότερα, όταν και θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Βιώνουμε, λοιπον, μια θεωρία συνωμοσίας;;; Ο χρόνος θα δείξει…

 

Ακολουθήστε το Hospital News στο Facebook
Ακολουθήστε το Hospital News στο google news