Την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 13:00 πραγματοποιήθηκαν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ), από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή, τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ιστορικού αμφιθεάτρου και του οδοντιατρείου του Ιδρύματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης, ο Υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού κ. Δημητριος Μπονώρας, ως εκπρόσωπος των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Αθηναίων κ.Ελευθέριος Σκιαδάς, εκπροσώποι της Ηγεσίας του Στρατού Ξηράς, του Ναυτικού, της Αεροπορίας και της ΕΛΑΣ, οι Προέδροι του ΕΚΑΒ κ. Νίκος Παπαευσταθίου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός, ο Αναπληρωτής Γενικός Δντης της Τράπεζας Πειραιώς κ. Μάνος Πουλάκης και πλήθος κόσμου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους προσκεκλημένους και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στα πλαίσια της τελετής τιμήθηκαν οι συνταξιοδοτηθέντες υπάλληλοι του Ιδρύματος και απονεμήθηκαν έπαινοι σε 22 αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα των υπαλλήλων, από το Σωματείο των Εργαζομένων.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η επίδοση του βραβείου «Αικατερίνη Καυκιά», πρώτης Διευθύνουσας του Ιδρύματος, στον καλύτερο νοσηλευτή και στον καλύτερο τραυματιοφορέα της χρονιάς που πέρασε.

Πηγή: Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μετοχικού Ταμείου Στρατού

Ακολουθήστε το Hospital News στο Facebook
Ακολουθήστε το Hospital News στο google news